2015. július 29., szerda

26. Fejezet - Az a csók...

 Mélyen elgondolkodtatta a lányt minden egyes mondat. Luke iránt még mindig érezte azt a
vonzalmat, amit még az eleje óta. Valahogyan mégis nehéz döntés volt ez számára. Látni is nehéz, visszaemlékezni is, de megbocsátani a legnehezebb. Ash-re emelte könnyes tekintetét és vállára borulva zokogott fel. Hiányzott a szőkeség bódító illata, a lágy csókjai, a védelmező ölelése, a vonzó mosolya és az a gyönyörű kék szeme. Borzasztó nehéz így nélküle elviselni ezt a kegyetlen világot, de szerencséjére Ashton ott volt most mellette.
 - Tudod, minden a legjobban fog alakulni, csak a megfelelő időt ki kell várni. - Ölelte át a fiú Stella-t, hogy megnyugtassa. Védelmező bátyó módjára nyugtatta és megígérte neki, hogy mindent elkövet annak érdekében, hogy a legjobb legyen a lány számára. 

 Stella már megnyugodva törölte le könnyeit. Kifújta a levegőt és felpillantott Ashton-ra. Azok a gyönyörű zöld szemek csak úgy csillogtak. Megbabonázták. Ahogy Ash letekintett a lányra az olyan más volt. Hirtelen nem érzett félelmet, bánatot, semmit... A fiú arca egyre csak közeledett. Érezték egymás arcán a másik leheletét. Ajkaik egymáséhoz értek és gyengéden jártak táncot. Szinte mindent kizártak, nem törődtek semmivel sem. 
 Gyengéden érintették meg egymást, mellyel csak még inkább fokozták a vágyakat. Ashton kezei kalandos útra tértek, hiszen míg az egyikkel szorosan ölelte magához a lányt addig a másikkal felsője alá nyúlva cirógatta fedetlen hátát. Fogalmuk sem volt arról, hogy mit tesznek jelen pillanatban, hiszen csak a vágyaik után mentek. Ash ölébe kapva a Stell-t egy pillanatra sem vált el ajkaitól. Visszavitte szobájába, ott a falnak nyomva lepte el csókokkal, melyre aprócska sóhajokkal reagált Stella. Élvezték mindketten a helyzetet, de pillanatok alatt már az ágyon feküdve folytatták tovább. Ajkaik összeforrtak. Csípőik egymáséhoz préselődtek. Érzékien bántak egymással, ám Stella feleszmélt, hogy nem helyes, amit tesznek.
 - Ash, Ashton! Ezt nem szabad... - Állította le a lány a fiút. Egymás szemébe tekintve ébredtek rá, hogy mekkora hibát követtek el.
 - Ne haragudj! Én.. én nem akartalak letámadni. - Nehezen sikerült összeszedni a szavakat Ashton-nak, de a lány egyáltalán nem haragtartó. Arcára nyomott egy puszit és mosolyogva magyarázta el neki Stella, hogy semmi nem történt, ami még nagyobb bajt okozott volna. Az a csók... Az a csók most megpecsételte mindkettőjüket, hiszen éreztek valamit egymás iránt, de Stell nem állt készen arra, hogy újra beleszeressen valakibe. Főleg nem Luke legjobb barátjába. Ash teljesen megértette, hogy miért is utasította vissza őt, de a saját érzéseit, gondolatait egyszerűen nem tudta megfejteni. Szerette az előtte álló lányt, de nem tudott kiigazodni magán. 
 - Tényleg nagyon sajnálom az előbb történteket. - Mondta Ashton. - Erről ne beszéljünk senkinek, főleg Luke-nak ne.
 - De miért? Hiszen megcsalt, már nem vagyunk együtt. - Túrt bele barna zuhatagába Stella miközben az ágyra ülve le sem vette a tekintetét a fel-alá mászkáló fiúról. Ash felsóhajtott és a lány elé térdelt.
 - Figyelj! Bármennyire is van a tudatodban az, hogy megcsalt, szerintem ez rohadtul nem igaz. Luke egyáltalán nem ilyen, soha nem tette volna ezt veled! Teljes szívéből szeret még mindig és fogadni mernék, hogy most otthon ül és ki sem mozdul a szobájából. Azon agyal, hogyan is hozza ezt helyre, hiszen nagyon jól tudja, hogy mit láttál. Higyj nekem, kérlek. - Fogta meg kezeit és kiskutya szemekkel pislogott rá, aminek szinte nem lehet ellenállni. - Ha kell, én bebizonyítom neked, hogy is történt minden, mert Luke nem csalt meg. Szerintem valaki csak el akar űzni tőle, mert tudomására jutott az, hogy együtt vagytok. - Ashton nem beszélt hülyeségeket. Stella most ismét elgondolkodott, hogy mi tévő legyen. Megint csak nehéz döntések elé állította őt. Most, hogy ismét csak szóba kerül a múlthéten történtek, egyszerűen képtelen volt nem Luke-ra gondolni. Fontos volt számára, hiszen életét ő változtatta meg, mégsem volt képes megbocsátani neki. Stell bele fog örülni, ha ez így megy tovább, így inkább adott egy esélyt Ash-nek, hogy bebizonyíthassa az előbb elmondottakat, miszerint a szőkeség, még mindig szereti és vissza akarja kapni őt.
 - Jó legyen! - Ment végül bele. - Adok egy esélyt, hogy bebizonyítsd mi is az igazság. - Ashton arcára hatalmas mosoly ült ki és az ölébe kapva a lányt forgatta meg. 
 - Nem fogsz csalódni! - Nyomott egy puszit az arcára. - Minden  nap átjövök és tudósítalak a dolgokról. - Abban a pillanatban viszont Stella arcáról lehervadt a mosoly. Nagyon jól tudta, hogy nem mostanában fogják egymást látni, hiszen a holnapi nap folyamán már nem Sydney-ben fog tartózkodni. Nehezére esett ezt a szüleinek elmondani, de megértették, hogy munkája és a lelki megnyugvása érdekében kell elutaznia. Freya természetesen vele tart, hiszen egy pillanatra sem hagyná egyedül, ahogyan a vele szemben álló fiú sem. Ashton-nak viszont itthon kell maradnia. Nem követheti őt, hiszen a banda nélküle nem léphet fel sehol, sőt még rengeteg próba van vissza és még az új dal is készülőben van. Nem hagyhatja itt a srácokat, viszont neki még ezerszer is nehezebb elmondani, mi is a helyzet. 
 - Figyelj Ash! Engem holnap már nem találsz itt. - Mondta alig hallhatóan, de a fiú mégis hallotta.
 - Csak nem visszautazol London-ba?
 - Nem... Freya-val munka véget utazunk egy kis időre Los Angeles-be. Minden nap hívhatsz, meg a srácokkal folyamatosan láthatjátok a videókat drága barátnőm csatornáján. Ha utazunk vagy hatszáz videót készít és napi szinten tesz fel egyet-egyet. Sőt, még biztosíthatlak téged, hogy lesz Q&A (Kérdések és Válaszok) is, hiszen Freya heti szinten készíti az ilyen videókat. - Mesélte Stella, miközben a fiú csak próbálta felfogni a dolgokat. Jobban örült volna, ha itt marad, de teljesen megértette, hogy munka véget el kell mennie. Jó kikapcsolódás lesz a lány számára, már, ha nem lesz sok a munka, viszont mégis akadt egy ötlet a fejében.
 - Én is veletek mehetnék! - Vigyorgott Ash. - Majd beszélek a srácokkal.
 -Ashton! Nem lehet! Értsd meg, hogy neked itt a banda és nem szeretném, ha én tenném tönkre ezzel a kiruccanással... - A fiú felfogta, hogy mit is mond ezzel a lány és teljesen igaza volt. Beletörődött abba, hogy most egy darabig  nem látják egymást. 
 Az egész napot együtt töltve beszéltek minden egyes történést a csókot pedig félretették egy olyan helyre, ahol senki sem szerezz róla tudomást. Este fele már a bőröndök hevertek a szobában és fájó szívvel, de Ashton hazament, de megígérte, hogy reggel ő személyesen viszi a lányokat a reptérre. Miután Ash távozott Stell elgondolkodott a holnapi napon. Mivel a fiú ígéretét be fogja tartani és a többiek is valahogy tudomást szereznek róla így biztosan nem fogja elkerülni azt a kínos találkozást a szőkeséggel. Nehéz egy búcsú lesz a holnapi... Már előre érezte...

---------------------------------------------------------------------------
Sziasztok drágáim!
Újabb rész érkezett, mely remélem, hogy elnyerte a tetszéseteket! A szavazás lezárult és köszönöm annak a 3 embernek, aki vette a fáradtságot és szavazott. A végeredmény az lett, hogy "tovább lép", de ez csak a ti elképzelésetek. Viszont nem árulok el semmit, mert majd szépen lassan ki derül, hogy mi is fog valójában történni LA-ban, hiszen Stella most oda fog utazni.
A részt igyekszem minél hamarabb feltenni, hogy ne húzzam ennyire az agyatok ;)
Legyetek jók!
Ölel benneteket, I.Heni

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése