2014. május 8., csütörtök

02. Chapter


 Emma teljesen odáig meg vissza van! Ma elérkezett a nagy nap és teljesen felpörögve készülődik szobájában mely egy csatahelyszínnek néz ki. Talán kirobbant a III. világháború? Ruhák szanaszéjjel, az ágyon, a földön, de még a szekrény ajtaján lógót egy-két ruhadarab. Most, hogy megkapta azt az alkalmat, amire mindig is vágyott, hogy végre találkozhat kedvenceivel boldoggá tette. Lexie csak mosolyogva figyelte végig kishúga rohangálását, melyet viccesnek talált, mert Emma tiszta extázisban volt. Ő maga is ilyen lehetett kiskorában?
 Gondosan előkészített egyszerű, de mégis egy kicsit csinosabb ruhadarabjaiba belebújt. Haját kiengedve hagyta és miután kilépett a szobából bekopogott húgának, aki csak annyit felelt: "Rögtön megyek!". Előkereste kedvenc sportcipőjét és táskáját majd lesétált a nappaliba. Nem is kellett olyan sokat várakoznia, hisz Emma percekkel utána szaladt le a lépcsőn és nyitott ajtót, hisz csöngettek. Az ajtóban Kate állt ugyan úgy kirittyentve, mint kishúga. 

 - Mehetünk? –tette fel a kérdést Lexie miközben átölelte vőlegényét, aki csak egy csókot hintet menyasszonya homlokára.
 - IGEN! – vágták rá egyszerre a lányok. A felnőttek nevetésbe kezdtek, amit a kicsik nem nagyon értettek.
 - Tényleg lehetnek ekkora rajongók? - Mark még mindig nevetve érdeklődött szerelménél, aki szintén vidáman bólongatott válaszképpen - Gyönyörű vagy! - édesen magához ölelte Lexie-t, aki soha nem akarna elszakadni tőle.
 - Hé szerelmesek! - kiabált Emma - Lekéssük a koncertet! - mutogat órájára, hogy kicsit sürgessék a búcsúzkodást.
 - Érezzétek jól magatokat és vigyázzatok is. – csókolta meg Mark menyasszonyát.
 - Úgy lesz. Majd valamikor jövünk. – autóba ültek és a elindultak az akkor még nem sejtett meglepetésekkel teli koncert helyszínre. Az út nem volt a legrövidebb, de addig elszórakoztatták magukat. Kate és Emma  kedvenceik dalait énekelgették és Lexie-t is beleavatták dolgokba, amiről még életében nem hallott. Egyes témáknál csak kikerekedett szemekkel hallgatott tovább. Egy rajongónak persze mindent tudnia kell kedvencéről, ez érthető, na de ennyire...
 A lányok, ahogy megpillantották a stadiont örült visításba kezdtek. Szegény Lexie dobhártyája sokat szenvedett mire talált egy parkolóhelyet és a sikongató rajongók kiszálltak a kocsiból. Amilyen gyorsan csak tudtak, rohantak a bejárathoz a lányok. Lexie alig bírta velük a tempót tartani, így is a bejáratnál érte őket utol, hisz jegy nélkül nem mehetnek be. Az idősebbik Müller átnyújtotta a jegyeket a magas kigyúrt pasasnak, majd ő elmagyarázta, hogy merre van a VIP helyiség. Tátott szájjal álltak ott a Müller lányok és értetlenül néztek végig Kate-en.
 - Na ácsi, ácsi!!!! VIP??? - tette fel a kérdést Lexie. Kate csak mosolyogva pillantott előre majd a vállát felhúzva mutatta, hogy ő ezt nem tudta, pedig tudta... Berohantak az ajtón, végig a hosszú folyósokon, át a megfelelő ajtón és már ott álltak az első sorban. Várták, hogy végre kezdetét vegye a nagy koncert, de előtte egy megdöbbentő hírt kaptak a Müller lányok Katetől.
- Még nem mondtam, de találkozunk a srácokkal. Ismerem őket és szeretném, ha ti is velem jönnétek. – ott álltak ledöbbenve. Először VIP most meg találkozás? Ez csak egy álom számukra. Emma ennek iszonyatosan örül, de annyira, hogy már ott helybe sírva fakad, de Lexie ezt nem tudja felfogni. Sokáig nem tudtak koncentrálni a az előbb hallottakra hisz hatalmas sikítás zökkentette ki őket. A színpadra meredtek és csak belemerültek a dalokba. 

***
 Lexie most volt életében először 1D koncerten és nagyon megszerette a zenéjüket. Bolondosak, de mégis azok a komoly felnőtt férfiak. Csak egyszer kellett meghallgatni egy albumnyi számot és már szerelmes lett a zenéjükbe és most készül találkozni velük, ami nagy alkalom.
 Kate a fiúk ajtaja előtt várakozott, míg Emma és Lexie oda nem értek. Benyitott és nagy meglepetésre mindenki felkiáltott.
- Kate! – kiabálták a fiúk, persze meglepődtek, hogy most nem egyedül érkezett. 
- Hello! Elhoztam a legjobb barátnőmet és a nővérét, velük jöttem, mert anyuék nem értek rá. – mesélte és a fiúk sorjában mutatkoztak be. Lexie nagyon aranyosnak tartotta a srácokat, de megakadt a szeme Harry-n. Azonnal találkozott tekintetük és egy pillanatra el is merült bennük, de vissza a valóságba, neki már vőlegénye van!
 Hogy mi lesz még ebből...?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése