2015. január 17., szombat

00. Prológus - A kezdetek


Hola drága bogyóim!
Meghoztam nektek a Beléd szeretve című történetem prológusát, ami a címből is kiderül... Nem akarok hosszadalmasan beszélni, de ami lényeges, hogy ennek a történetnek lesz angol verziója, ha kedvetek támadna angolul olvasgatni, akkor a Tumblr. blogon megtekinthetitek. A Trailer első változatát már megtekinthetitek YouTube csatornámon, mely szintén magyar és angol változatban van fent!
Nem is húzom tovább az időt!
Jó olvasást!
-------------------------------------------------------------------

- Freya! Mondtam, hogy ma nem! – Emelte fel hangját Stella, miközben próbálta elmagyarázni barátnőjének, ma nem éppen van olyan kedvében, hogy kamera elé álljon, de ezt nem tudta felfogni.

 - Értem, amit mondasz, csak megígértem, hogy ma te is velem leszel. – Kiskutyaszemekkel akarta minél jobban meggyőzni őt, és ez volt a gyenge pontja, ha így néztek rá nem tudott ellenállni. Stell nem akart oda nézni, de végül nem tudott uralkodni magán és felsóhajtva megadta magát. – Éljen! 5 perc és kezdünk. – Emelte fel mutatóujját és kiviharzott a lány szobájából. Stella hátradőlt ágyán és a plafont kezdte el bámulni, közben barna hajával babrált. Nem értette, hogy miért is olyan fontos neki benne lennie abban a videóba, de talán csak kíváncsiak rá, vagy Freya csak segíteni akar rajta, ezzel is több olvasót szerezve…

 Az ágyról felkelve sétált a tükör elé, hogy megpillanthassa magát, nem e borzalmasan fest, de akármennyire is akarta elhinni azt, hogy szép, sosem tudta. Szinte utálta magát, a testét, bár öltözködési stílusával teljesen meg volt elégedve, hiszen egyszerű, de mégis hozzá illik! Most csak egy laza fekete testhez simuló fekete nadrágot viselt, mely kissé szakadt és hozzá egy hozzá passzoló Nirvana felsőt, viszont visszatérve utálatához, bármennyire is küzdött, hogy olyan vékony lehessen, mint barátnője, nem sikerült. Mindig is egy telt alkatú lány marad, aki nem kell senkinek sem, akármennyire is hiteti el magával ezeket, nem biztos, hogy a sors nem úgy hozza majd, hogy valakibe majd csak úgy belebotlik, de nem időzött tovább. Megigazította haját és bólintva egyet tükörképének indult meg barátnője szobájába, aki már lázasan készülődött a nagy alkalomra, hiszen most mutatja be nézőinek, rajongóinak legkedvesebb barátnőjét, akiről rengeteget mesélt és ezt Stell is tudta, hiszen rendszeres nézője volt barátnőjének vagy éppen ott ült a közelbe és néha-néha megszólalt, de most nem így lesz. Ma kamerák elé kerül így felfedve kilétét, amit eddig rejtegetett.
Lehuppant az ágyra, majd várta míg Freya befejezi a fontosabb teendőit és elindítva a kamerát csatlakozott mellé. Stella egy aprónyit feszülten érezte magát, hiszen soha nem csinált még ilyet, de barátnője megfogta kezét és bíztatóan mosolygott rá, ami kisebb lendületet adott neki.
 - Sziasztok! – Már majdnem üvöltötte a kamerába. – Mint ígértem ma csatlakozott hozzám kedvenc írónőm, aki egyben a legjobb barátom is!
 - Hello. – Kicsit bátortalanul intett, majd miközben Freya belekezdett a fecsegésbe addig egy aprócska papírt nyomott Stell kezébe, melyen egyetlen szócska szerepelt: „Interjú”, csak annyit jelzett, hogy a mai videó témája Ő lesz. Elmosolyodva tekintett a kamerába, majd kezdetét vette a hosszadalmas faggatás, amit interjúnak lehet nevezni, bár amilyen bátortalanul indult egyre inkább érezte úgy, hogy kezd feloldódni.
 Az idő elteltével befejezték hosszadalmas munkájukat, majd egy hatalmas mosollyal meg az elmaradhatatlan szlogennel köszöntek el és állították le a felvételt. Vidáman egymásra tekintettek majd egyenesen megrohamozták a konyhát, hiszen ennyi beszéd után teljesen kiszáradtak.
 - Hogy te mennyit tudsz beszélni?! – Kortyolt bele italába, miközben barátnője reakcióját várta. Freya ennek hallatán félrenyelve köhécselt majd szúrós tekintetét Stella-ra emelte.
 - Most ezt bóknak vagy sértésnek vegyem? – Kérdezte miközben kuncogó lányra figyelt majd pedig magára hagyta. Poharával a kezében egyenesen az erkély felé indult majd az ajtón kilépve csapta meg London kissé hűvös szele, persze kedves barátnője szorosan a nyomában volt és mindketten a korlátnak támaszkodva figyelték a forgalmas várost. – Egy álmom vált valóra! – Ejtette ki eme szavakat Freya, majd oldalra pillantva értetlen szempárral találkozott. Elnevetve magát megrázta a fejét majd szabad kezét Stella-éra tette. – Hogy a legjobb barátnőmmel oszthatom meg napjaimat te kis butus! – Kacsintott majd pedig szorosan magához ölelte a lányt. Ennél meghatóbb szavakat még sohasem hallott egyetlen szerettétől sem így a sós könnyeket nem tudta visszafojtani, utat törtek azok és csendes, boldog zokogásba kezdett.

 A nap további részében a videó megvágása és közzététele után közös programokat szerveztek. Beültek kedvenc kávézójukba, ami egyben munkahelyük is, körbetekintettek a városban vagy éppen filmet néztek. Remekül szórakoztak, még így is, hogy néha hajba kapnak kisebb dolgokon. Imádják és támogatják egymást legyen szó bármiről, ők ott vannak egymásnak, jóban és rosszban… Ennél több nem is kell.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése