2015. január 14., szerda

Jelentkezem! #Új történet

Hola!
Ma megérkeztem egy kis ízelítővel, ami remélem, hogy kíváncsivá tesz benneteket! Nagy örülök, hogy az előző történetemet 11 feliratkozóval és 28.448 látogatóval zárhattam! Nagyon köszönöm annak a pár embernek, akik kommenteltek, remélem, hogy a következő történet még izgalmasabb lesz és többen fogják olvasni, talán még a kommentelők száma is növekedni fog! Mindenesetre tényleg nagyon hálás vagyok, hogy 2 éve írhatom a blogom nektek! Külön nagyon nagy hálával tartozom Roxana-nak és Angel S.-nek, akik elvállalták a design átalakítását és csodákat műveltek vele! 
DE!
NEKTEK TARTOZOM HATALMAS KÖSZÖNETTEL DRÁGA OLVASÓIM!
TI VAGYTOK AZ ÉN KIS DRÁGA BOGYÓIM!
SZERETLEK TITEKET!
De már nem fecsegek tovább... itt van egy kis tartalom a következő "fanfiction"-ből. Igaz, hogy nem terveztem nekiállni egy újabbnak, de annyira megjött a kedvem, mikor eszembe jutott a történet, hogy az-az ember, aki az egyik főszereplő tökéletesen illik bele! 


Beléd szeretve - Fall in love with you
 Két ellentétes természetű barátnő, két egymástól távol lévő város, egyforma élet, melyet egy szerelem választ szét. Hogyan és mikor? Stella egy roppant kedves lány, aki nehezen nyíl meg másoknak, de az energikus Freya-nak köszönhetően megváltozott körülötte minden. Senki sem hitte el, hogy ők ketten barátnők lehetnek, hiszen két különböző lányról van szó, de az ellentétek vonzzák egymást.
 Közös elhatározás alapján indították be karrierjüket, mely egyre feltörekvőbb lett. Míg Stell az írásba fogott, Freya a videózásba így segítve egymás munkáját. Ám egy nap, mikor az újdonsült írónk fejéből kipattant egy ötlet rögtön munkába is kezdett így alkotta meg egy olyan személyről a történetét, akinek sokat köszönhet, hiszen, ha nem nézz fel rá, talán most is a sarokban kuporogna, egyedül, de amire senki sem számított, mégis megtörtént. A világ különböző területeiről olvasták és így vált egyre híresebbé Stella, bár volt egy titkos személy, kinek nevét nem tudtuk, de lelkes olvasó volt és még a lányt is felkereste email-en, hiszen Freya nem egy videóban mutatta már meg barátnőjét és ezzel kapott egy olyan lehetőséget, hogy az a bizonyos valaki erőt vett magán és félve, de megkérte Stella-t, hogy találkozzanak. Bár a lány hevesen ellenkezett végül beadta a derekát, így izgatottan várta azt a napot, de arra nem számított, hogy élete ennél még nagyobb fordulatot tesz ezzel megváltoztatva mindent.
 Hogy ki i az a személy, akiről írt? Ki az, akivel találkozik? Talán kettőjük egy és ugyanaz? Nem tudom, de a válasz hamarosan kiderül…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése