2015. április 5., vasárnap

16. Fejezet - Az ellenség

 Másnap reggel Stella arra ébredt, hogy a nap fénye bejutott a szobába ezzel megzavarva csodás álmát. Lassan kinyitja szemét és szembesül azzal, Luke nincs mellette. Felülve az ágyon tekintett körbe. Mikey még mindig az igazak álmát aludta, nem zavarta a fény. Az órára pillantva lett figyelmes arra, hogy reggel kilenc óra van. Kipattant az ágyból, felvette nadrágját, pólóját magán hagyta és minden cuccát összeszedte így ment ki halkan a szobából. Amint becsukta az ajtót miután kilépett rajta finom illatok csapták meg az orrát. A nappaliba lepakolva holmijait sétált a konyhába, ahol megpillantotta a keresett szőkeséget, aki éppen reggelit készített. Csendesen a háta mögé osonva ölelte át ezzel köszöntve, melyen elmosolyodott.
 - Jó reggelt Hercegnő! Hogy aludtál? - Fordult a lány felé és viszonozta az előbb kapott ölelést.

 - Neked is! Csodásan aludtam az éjjel! - Nyomott egy csókot ajkaira majd a pultra ült és onnan figyelte a további tevékenységeket. Profin mozgott a konyhába, bár nem éppen lehet őt elképzelni, aki nap, mint nap főz.
 - Kávét?

 - Nem szoktam, inkább teázok. - Egy pillanatra sem vette le a tekintetét a fiúról. Olyan aranyos volt, miközben koncentrált, oda ne égesse a rántottát. Ajkai aprónyira szétnyíltak, nyelve hegyét kidugva mindent figyelmesen csinált. Nem akarta elrontani, de egy percre ellépve az ételtől nyitotta ki az egyik szekrényt. Egy kisebb dobozt kivéve onnan nyitotta ki és nyújtotta oda Stell-nek. A lány elmosolyodva választott a különböző ízű teafilterek közül, majd egy bögrét kapva forró vízzel tele helyezte bele és kedvére ízesítette be. Ismét kínos csend uralkodott, de ez ellen azonnal tett Stella. A közelben lévő zenelejátszót bekapcsolva szólalt meg egy igen ismerős dal, mely a "Hot in here" volt. Elmosolyodva lejtett csípőringásokkal sétált vissza és figyelte Luke fenekét, miközben ritmusra ringatja jobbra-balra. Percekkel később mikor már az étel az asztalra volt készítve már együtt nevetve táncoltak. A vicces mozdulatok ellátott koreográfia tökéletes volt így a reggelt feldobva, de Ash és Calum is már csatlakoztak. A két srác elszórakozva mutatták be megszokott mozdulataikat mely ismét videóban lett megörökítve. Viszont, ami mégis zavarta őket, hogy Mikey még mindig aludt. 
 - Valamivel vicceljük meg az álomszuszékot. - Immár az asztalnál ülve akarták kitervelni, de Stell csak ellenezte a dolgot. Nem tudta, hogyan reagálna egy kellemetlen ébresztésre, de Freya-ból kiindulva sejtette. A fiúk nem is értették miért is mond erre nemet, de vállat vonva folytatták tovább. A lány inkább az eszére hallgatva maradt ki ebből az egészből és kezdett el rendet tenni a többiek után. Mosogatni kezdte a tányérokat miközben a fiúk összepacsizva álltak fel és tűntek el a látóköréből. Érezte, hogy ennek nem lesz jó vége, de rájuk hagyta ezt a dolgot. Ismét csak percekkel később halk vihorászások hallatszottak. Felkapta a fejét erre és hallgatózni kezdett.
 - Áááhhh.... Cseszd meg ez hideg! - Kiabálta Michael mérgesen. Olyanok voltak, mint az öt éves rossz gyerekek, akik imádták egymást szívatni. Mind a három tettes villámsebességgel bújt el különböző helyekre végül nem sokkal később már a színes hajú is előkerült csurom vizesen. Stell rázta a fejét és csak egyetlen egy mondat járt a fejében: "Én megmondtam!". - Hol vannak ezek a töketlen barmok? - Kérdezte Mikey egyre közeledve. A lány megrázva fejét válaszolta, fogalma sincs, de meglepő pillanat történt. - Miért mindig engem bántanak? - Ölelte át Stella-t siránkozva, mint a kisfiú, aki szeretet anyukáját nem akarja elengedni.
 - Nyugi! Mindenre találunk megoldást. - Suttogta neki miközben átölelte színes hajú barátját. - Este visszavágunk! - Súgta a fülébe minek hallatán mosolyogva nyomot, egy puszit a lány arcára. Luke féltékeny pasi módjára ugrott elő az asztal alól. Rögtön elrángatta barátnőjét Michael-től és magához ölelve szúrós tekintettel figyelte haverját.
 - Csillapodjatok srácok! - Lépett be Cal mielőtt még összeverekedtek volna. Leültek, hogy mindent megbeszélhessenek szépen sorjában. Bocsánatot kértek és mindenki újra jóban lett a másikkal. Stella eközben az órára pillantott, ami már lassan tizenegyet mutatott. Akkor eszmélt arra, hogy neki már otthon kellene lennie.
 - Srácok nekem... otthon kéne már lenni. - Mutogatott az órára. A szőkeség felpattant helyéről majd a szobájába rohant. A lány addig tovább folytatta a beszélgetést a többiekkel miközben táskájába pakolta holmijait és belebújt cipőjébe.
 - Mehetünk? - Lépett ki a szobából átöltözve, napszemüveggel a fején. Stell mosolyogva bólintott és miután elköszönt mindenkitől a kocsiba ültek és elhajtottak. Az út csendesen telt, de autóval nem volt olyan hosszú. A ház elé parkolva állította le a motort. A lány felé fordult. - Remélem jól érezted magad és bocsi a srácokért.
 - Ugyan, inkább köszönöm, hogy ott tölthettem az éjszakát. - Mosolyodott el. - Nincs kedved egy kicsit bejönni? - Harapott ajkába. Luke ennek láttán elmosolyodott és kiszállt a járműből. Megkerülte majd illedelmes úriemberként nyitotta ki Stella-nak az ajtót. Miután bezárta kezüket összekulcsolták és így sétáltak be a házba. Ahogy betették a lábukat rögtön egymásnak estek. Forró csókokkal halmozták el egymást. - Várj, várj! Vannak itthon, ne előttük. - Nevette el magát a lány majd a nappali felé véve az irányt azonnal megtorpant.
 - Mi a baj Stell? - Ölelte át és puszilta meg arcát. Rápillantott szerelmére, aki a kanapé felé tekintet. Egyetlen személy ült ott és mosolygott.
 - Te meg mi a francot keresel itt? - Dühös volt, nagyon is, hiszen mióta ismét feltűnt az életében nem érzi már ott jól magát.
 - Nagyon örülök, hogy ismét találkozunk. Látom, kihasználod a hírneved. - Feltűnően mérte végig Luke-ot. Nagyon is tudta, hogy ki ő, rengeteget áradozott róla mikor még "barátok" voltak. Szinte minden napos program volt, hogy az étkezőben a hozzá legközelebbi asztalhoz kellett ülni, de egy pillanatra sem tekinthettek rá. Nicole minden pillantást, sőt még beszélni sem beszélhettek róla, meg volt tiltva. Minden áron meg akarta szerezni, de sosem járt sikerrel, hiszen az ilyen lányokra rá sem nézett a mellette álló szőkeség mégis félt, hogy elhagyja. Pont ezért is félt tőle. Sokkal szebb és rengeteg tapasztalata van abban, hogyan csábítsa el mások pasiját. Minél távolabb akart tőle maradni, soha nem szerette volna látni, mégis megtörtént. 
 -Menj a házamból! – Mutatott a bejárati ajtó felé. Ahol bejött ott távozhat is. – Nem vagyok rád kíváncsi! Nem fogod újra tönkretenni azt, amit felépítettem! – Kiabálta. Össze kellett szednie minden bátorságát, hogy cselekedni tudjon valamit ellene. Mély levegőt vett és visszagondolt arra, amiket még Luke mondott neki a múlt éjjel. Szemeit behunyva egy pillanatra megpróbált lenyugodni, de nem sikerült. Dühös volt, de olyannyira, hogy szép lassan odasétált mellé és a csinos kis ruhájánál fogva rángatta ki a lakásból. Kitárva az ajtót lökte ki rajta és mosolyogva tekintett rá. – Még egyszer meg ne lássalak itt és szállj le az életemről! – Becsapva az ajtót sétált vissza a nappaliba, ahol a ledöbbent fiú csak tágra nyílt szemekkel figyelt barátnőjére.
 - Mi lelt téged, te vadmacska? – Az a mosoly levakarhatatlan volt az arcáról. Tudta, hogy ezzel óriási lépést tett, hogy önbizalmat szerezzen és minden felesleges dolgot kizárjon.
 - Meow! – Ölébe ülve karolta át, de fél szemmel még mindig a kint ácsorgó ellenségét figyelte, aki érdekes fejeket vágva fordított hátat és fennhordva az orrát sétált el őnagysága. Büszke volt magára, hiszen ez nagy előrehaladás volt számára. Kizárt minden zavaró tényezőt és csak az ő egyetlen szerelmére koncentrált.

----------------------------------------------------------------------
Gondoltam megleplek benneteket egy meglepi résszel, hiszen húsvét van! 
Remélem, hogy tetszett...
BOLDOG NYUSZKÓT MINDENKINEK!
Ölel benneteket, I.Heni

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése