2015. március 24., kedd

12. Fejezet - Kezdjük elölről

 - Én nem tudom, hogyan mondjam el ezt neked... - Kezdett bele Luke, aki alsó ajkába harapva hol a lány ajkaira, hol pedig gyönyörű barna szemeibe tekintett. Kellett a bátorság, kellett minden támogatás ahhoz, hogy most összeszedje magát a gondolataival együtt és értelmes mondatok formájában elmondhasson neki minden fontos dolgot. Levegőt véve folytatta. - Tudom, hogy ez a helyzet most eléggé furcsának tűnik és biztos vagyok benne, rájöttél már mindenre. Azt mind azért tettem, hogy megtaláljalak, mind azért tettem, hogy tudassam veled, nem felejtettelek el.
 - Szóval, akkor te voltál az, aki járt a szüleimnél. - A fiú meglepetten tekintett rá, hiszen nem gondolta volna, hogy Stella még erről is tud. Elmosolyodott, a lány okos volt és mindent kiderített, ami tetszett neki.
 - Igen, én voltam. Tudtam, hogy szükséged van rám és mindent elcsesztem, de szeretném, ha ezt az egész ismerkedős dolgot elölről kezdenénk. - Stell elgondolkodott, helyesnek találja e a dolgot. Ránézett az előtte álló Luke-ra, aki csak mosolyogva várta a választ. A lány egyszerűen nem tudott neki neme t mondani, hiszen olyan kedves, annyira igyekszik helyrehozni a hibáit. Tetszett neki, hogy a hírnév után sem változott semmit. Ugyan olyan ártatlan "kisfiú" maradt, mint azelőtt.
 Stella nem habozott tovább, mosolyogva bólintott és ölelte át szorosan a fiút. Miután rájött mit is csinál, hátrébb lépett és kezét nyújtotta.
 - Stella Austin vagyok. - Mosolygott a lány, mire elnevette magát.
 - Luke Hemmings. Örülök a találkozásnak. - Rázta meg Stell kezét. - Nos, volna kedve velem tartani egy sétára?
 - Hogy mondhatnék erre nemet... - Mosolyogva indultak el egymás mellett a parton sétálgatva. Újra tizenéves fiatal lánynak érezte magát, mint az első találkozójukon. Kissé félve, de egyre jobban összemelegedve mesélték el mi is történt velük az elmúlt 3 évben. Elmélyülten társalogtak, teljesen kizárták a külvilágot, csak ketten voltak.
 Mikor már eléggé későre járt az idő, a lány bocsánatkérően tekintett a fiúra, aki egy percre sem akarta magára hagyni őt. Folytatva a társalgást kísérte egészen otthonáig, de a búcsú nehezen ment.
 - Köszönöm ezt a remek estét! Nagyon jól éreztem magam. – Kissé elpirultan állt Luke előtt, aki csak zsebre tett kezekkel figyelte őt. – És azt is, hogy hazakísértél.
 - Ugyan már. Remélem, még látjuk egymást. – Mosolyodott el.
 - Én is. – Suttogta maga előtt a eme szavakat, reménytelenül boldog volt most. Fogalma sem volt, hogy mit tegyen ebben a kínos csendben, de csak rávette magát, hogy elinduljon az ajtó felé.
 - Búcsú puszit már nem is kapok? – Stella ajkába harapva fordult meg és tekintett vissza az illetőre, aki mozdulni sem akart. Ott álldogált, mintha lába legyökereztek volna. Furcsa helyzet volt, amikor egyikőjük, sem mert semmit sem tenni.
 - Tudtommal, csak ismerkedünk… - Csípőre tett kézzel válaszolt a kérdésre, mire a fiú ismét csak megmozdult és Stell felé kezdett el rohanni.
 - Pokolba a várakozással! – Ölébe kapva tapadt ajkaira. Ez volt az a pillanat, amire minden lány vágyott. Ebben a csókban minden szeretett, vágy, egyszóval milliónyi érzelem benne volt. Romantikus percek, mikor senki sem bírja ki a másik nélkül, de mégis félbe kellett szakítaniuk, túl gyorsan haladtak, bármennyire is akarták ezt az egészet. Egyikőjük sem tartotta helyes dolognak, legfőképpen Stella, hiszen még mindig haragudott rá, de a másik fele azt suttogta ne taszítsa el magától. Ez a fiú, amióta belépett az életébe teljesen felforgatta. Lassan elválva ajkaitól kezdett el hátrálni a lány, mely kissé érthetetlen volt Luke számára.
 - Tényleg nagyon köszönöm ezt az estét. Jó éjt Luke! – Az ajtón belépve vetett még egy pillantást a fiúra, majd becsukta maga előtt. Belegondolt, hogy most mit is tett. Úgy érezte, elcseszte az egészet, tönkretett ezzel mindent, de a másik fele azt súgta neki, helyesen cselekedett. Éreztette vele, hogy mennyire fájt, mennyire esett neki rosszul, amikor napokon, heteken keresztül várta, hogy újra találkozzanak. Nehezen, de végül feladta és megpróbált tovább lépni… Nem ment. Minden okkal történik!
*
 - Stella! Ébred! – A lány rémülten ült fel az ágyán. Fogalma sem volt, hogy mi is a probléma, hogy ilyen korán már mindenki fent van. Álmosan megdörzsölte szemeit és az órájára pillantott, ami 11-et mutatott. Kikerekedett szemekkel pislogott maga elé, hiszen nem szokott ilyen sokáig aludni, de ráfogta arra, hogy későn ért haza tegnap éjjel. Kikelt az ágyából és a szekrényéhez lépkedve vette elő ruháit. Az ágyra téve ment volna vissza, mikor hirtelen megtorpant. Ismét kikerekedett szemekkel pislogott mikor észrevette, hogy a szobája tele van vörös rózsákkal. Azt sem tudta, hogy mit tegyen, mit szóljon most ehhez, de kedves barátnője, Freya csak halkan kuncogva figyelt tovább.
 - Ez… meg… hogy…? – Nyögdécselt, de csak nem sikerült elmondani értelmesen. Az ágyon ülő lány csak mosolygott és kacsintva esett le neki minden. Egyetlen név ugrott be azonnal. – Luke. – Amint ezt kiejtette száján gyors tempóban kezdte el magára kapkodni ruháit, majd kirohanva szobájából ütközött bele egy személybe. Bocsánatkérően tekintett az illetőre, de mikor rájött, hogy Mikey vigyorog előtte, kicsit arrébb lépve pillantotta meg a többieket, köztük a szőkeséget, aki tátott szájjal figyelte a lányt.
 - Jó reggelt! – Kórusba köszöntötte mindenki.
 - Itt meg mi folyik? Ők mit keresnek itt? És mi az a rengeteg rózsa a szobámba? – Próbálta mindenkivel felvenni a szemkontaktust, de egy valakinél megállt. Elmerült azokban a gyönyörű kék szemekben, de visszarázva magát a valóságba mutatott rá. – Te! Most azonnal velem jössz! – Adta ki a parancsot, miközben Luke kezét megragadva ráncigálta ki a hátsókertbe. Mindenre magyarázatot követelt, hiszen semmi ilyenről nem beszéltek és nem is vágyik e fajta elkényeztetésre. Nem olyan családból származott, ahol mindent megtettek érte azért, hogy a kedvében járjanak, nem tartotta magát olyan lánynak, aki feltűnést akar kelteni. Jobban szeretett láthatatlan lenni és jelentéktelen, bár ez nem mindig sikerült. Amire viszont már szüksége volt, az-az a bizonyos szeretett, melyet csak egy olyan fiútól kaphat, aki őszintén szerelmes és támogatja bármiben, legyen az akármekkora hülyeség.
 Kilépve a kertbe, karba tett kezekkel hátat fordítva neki kezdett el sétálgatni. A megválaszolatlan kérdésekre akart választ kapni, de mégis csak egyetlen egyet szeretett volna igazán tudni.
 - Mi szükség van erre? – Halkabban beszélve próbálta megértetni Luke-al, hogy ezzel a kérdéssel mire is céloz. Leesett neki és össze-vissza kapkodva a levegőt és sóhajtozva gondolkodott. Egyértelmű válasza volt rá, de nem akarta elsietni ezt a dolgot, hiszen tudta, hogy Stella csak jobban meg akarja ismerni és majd csak utána dönteni.
 - Próbálok a kedvedben járni. Meg akartalak lepni valamivel, ami elnyeri a tetszésed és…
 - Semmi ilyenre nincs szükségem Luke! Nem vagyok, elkényeztetett, nem akarom, hogy bárki is a kedvembe járjon, de legfőképpen láthatatlan akarok maradni.  Nem úgy neveltek a szüleim, hogy csak úgy legyek meghódítható, ha mindenféle szép és drága ajándékokkal ellepnek. – Higgadtan magyarázta. – Kedves tőled ez, de hidd el, erre semmi szükség… - Fordult meg és közelebb sétált a fiúhoz. Közvetlen előtte megállt és két kezét arcára helyezte, miközben simogatta. Mélyen szemébe nézett, férfiasan bódító illatát szippantotta be. Ez volt az, ami igazán elgyengítette, Luke kisugárzása. Biztonságban érezte magát mellette és rengeteg szeretettet kapott tőle, ha csak egy mosollyal tette is ezt meg.
 Luke az előbbi mondatokat feldolgozva bólintott és kért bocsánatot. Nem akart ezzel rosszat tenni és nem is az volt a célja, hogy elkényeztesse, de fontos volt számára ez a lány. Stella egy igazán bájos, kedves és életvidám érett nő, aki szeretettre vágyik. Amióta csak ismerte őt, azóta megkedvelte és mindent elkövetett, hogy jobban megismerje őt. Most pedig áldja a fentieket, hogy a sors is úgy hozta, nekik újra találkozniuk kellett… 

------------------------------------------------------------------------
Remélem, hogy elnyertet tetszéseteket ez a rész. Szívesen várok kommenteket, vagy csak véleményeket, amire esetleg figyelnem kellene.
Nagyon köszönöm, hogy ennyien vagyunk a blogon, hogy vannak akik olvassák és hozzászólnak, ha nem itt, akkor facebook-on, de tényleg köszönettel tartozom minden kedves olvasómnak, még annak is, aki csak beleolvasott  egy-egy részbe.
Ölel benneteket, I.Heni

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése