2015. március 29., vasárnap

13. Fejezet - Fellángolás

Minden a régi kerékvágásba visszatérve haladt. Nem találkoztak mindig, hiszen el voltak foglalva, de amikor tehették, idejüket együtt töltötték, ahogy a mai napon is ezt tették. Éppen egy próba kellős közepén tartottak a srácok, miközben a lányok csak élvezték a dallamok simogatását. Stella feltűnően beleélte magát minden egyes számba. Áramütésszerűen futott végig rajta valami és vált libabőrőssé. Luke hangja elképesztően csengett, megdobogtatta a szívét, de ezzel együtt elgondolkodott, hogy miért is ő kell neki… Miért pont ő? Rengeteg gyönyörű lány van, de soha nem gondolta volna, hogy pont rá kerül majd a választása, mégsem hitt ebben a dologban. Bizonytalan volt benne, hiszen nem megszokott, hogy egy régi ismerős, aki világsztár lesz és csettintésre kaphat egy jó nőt, mégis egy olyan társaságát keresi, aki a múltban egyszer tűnt fel az életében.

 Stell nem tudta mihez kezdje miután vége lett e próbáknak. Nem volt mersze közelebb menni a srácokhoz, Luke-ot pedig folyton kerülte. Lehet, hogy most ezzel megbántotta, de nem volt szándékában, nem akarta ezt tenni vele, most jobban érezte magát a saját társaságában. A kertben sétálgatva járkált fel-alá és egyre jobban törte a fejét.
 -Stella! Baj van? – Freya aggódóan sietett barátnőjéhez. Fogalma sem volt, hogy mi ez a hirtelen hangulatváltozás és miért kerülgeti azt a fiút, aki viszont szeret, csak nem meri bevallani magának.
 -Semmi. – Mindig a megszokott válasz erre a kérdésre.
 -Akkor meg miért viselkedsz ilyen furcsán? Miért kerülöd Luke-ot? – Mindenre kíváncsi volt, hiszen az egyik pillanatban még minden a legnagyobb rendben van, a másikban meg már éppen az ellenkezője. Kiszámíthatatlan néha Stell gondolkodása, viselkedése, de érthető, össze van zavarodva. 
 Csendesen, bár nyugtalanul várta a választ, hiszen ez nem olyan helyzet, amikor csak úgy szórakozunk a másikkal. Már szinte a legrosszabbra gondolt. Stella nagyokat sóhajtva próbálta visszafojtani könnyeit, nem akart erről beszélni senkinek, főleg nem a fiúknak. Jobban át akarta gondolni az egész helyzetet, megismerni mindegyikőjüket majd utána dönteni. Túl gyorsan zúdult minden a nyakába, igyekezett visszafogni magát, nem engedte érzelmeit kitörni, helyette magába fordulva vágyott az egyedüllétre. Barátnőjének hátat fordítva engedte meg, hogy pár nedves csepp végigfolyón arcán. Freya hallotta, hogy nincs rendben, de nem akart semmi rosszat mondani neki. Tudta, zaklatott állapotban van, de próbált segíteni neki, mégis valami majd kiütötte a szemét. A fehér ujjatlan felső alól egy aprócska vágás látszódott ki. Belegondolni sem mert, hogy akár valaki bántalmazta, vagy akár rosszabb. Közelebb lépve húzta fel Stella felsőjét. Kezét szája elé téve rémülten vette jobban szemügyre a piros csíkokat a lány hátán, de Stell ezt nem hagyta. Rögtön szembefordult vele és akkor lett figyelmes, hogy milyen reakciót is váltott ki barátnőjéből az előbb látottak.

- Ezt ki tette? - Kérdését feltéve Stella felemelte a mutatóujját és magára mutatott. Ő tette ezt saját magával, nem volt megelégedve semmivel és újra csak a zűrzavaros gondolatok vették át az uralmat. Már nem bírta tovább, nem tudott erős maradni, könnyei utat törtek. Zokogva borult Freya nyakába. Szorosan magához ölelte Stell-t, de a lány figyelmes lett négy alakra, akik kérdően pillantottak rá. Legyintve jelezte, hogy hagyják őket magukra, egy valaki mégsem akarta ezt megtenni. A szőkeség csak ott állt mozdulatlanul és a lányokat, vagyis csak Stella-t figyelte azon törve a fejét, hol rontotta el. Nem akarta így látni a lányt, de Ash megzavarta és a kezénél fogva rángatta be a házba. Freya megkönnyebbül koncentrált barátnőjére, aki csak jobban felzaklatta magát. Próbálta megnyugtatni őt, kisebb sikerrel, de végül mindent megbeszélve mentek vissza a fiúkhoz, akik most azon törték a fejüket, hogy mi is történhetett ebben a pár órában. Amint nyílott az ajtó négy szempár figyelte az éppen belépő személyeket. Stella tudomást nem szerezve senkiről lépkedett beljebb, de végül egy hangos ajtócsapódással eltűnt. Luke már egyszerűen nem bírt magával így felállva helyéről sietett a lány után, de előtte még valaki megragadta kezét, ezzel is megakadályozva, hogy továbbmehessen. 
 - Óvatosan bánj vele. Zaklatott állapotban van. Zavarosak a gondolatai. - Röviden ennyivel avatta be a fiút Freya. Bólintott majd továbbment. A mellékhelyiség ajtaján elkezdett kopogni. Válasz nem érkezett így megismételte a cselekedetét még egyszer, majd többször is. Dühös sóhajok hallatszottak az ajtó mögül, majd egy zárkattanás és egy kisírt szemű lány torpant meg.
 - Luke? Mit akarsz? - Kissé meglepetten érintette, hogy pont ő áll az ajtó túloldalán, de talán most érezte úgy, eljött az idő, komolyan beszélnie kell vele. Türelmesen állt és mélyen a gyönyörű kék íriszekbe tekintett, míg várakozott a válaszra.
 - Beszélni szeretnék veled. - Stell ekkor már tudta, komoly beszélgetésről lesz szó. Most kell megragadnia az alkalmat és elmondania neki minden lényeges dolgot, amiről tudnia kell. Beleegyezve siettek a közelben lévő szobába, ahova belépve kettesbe ültek le egymás mellé az ágyra. Kínos csend, semmi más, de végül a lány törte meg.
 - Mond, mi az a fontos dolog, amiről beszélnünk kell?
 - Miért kerülsz ma? Mi rosszat tettem, amivel ezt érdemeltem ki? - Jogos volt ez a kérdés, hiszen ártatlan volt. Kezével babrálva próbálta elterelni a gondolatait, nem akart vele erről beszél, de muszáj lesz. Ellenkezni próbált saját magával, kisebb-nagyobb sikerekben. Rosszabbnak érezte ezt a fajta szenvedést, mintha egy igazságszérumot adtak volna be neki és azzal küzdene. Egy érintés, mintha teljesen kicserélték volna. Kezére pillantva figyelte meg Luke-ét, miközben a sajátján pihentette az övét. Elé térdelt miközben Stella a padlót fürkészte, de állánál fejét felemelve kénytelen volt belenézni a fiúszemeibe. - Kérlek, mondj valamit.
 - Egyszerűen felfoghatatlan ez az egész helyzet. - Kezdett bele. - 3 éve hagytam itt ezt a várost. Míg Londonban éltem minden olyan egyszerűen ment, senki sem ismerte a múltam és élhettem az életem, ahogyan csak akartam. Amióta a szüleim feltűntek és felajánlották, hogy töltsük itt a nyarat nem igazán akartam belemenni, de végül is rám fér a kikapcsolódás, de mindezek közben jöttél te meg az a titokzatosságod. Felforgattad a világom és egyre jobban kezdek hozzád jobban vonzódni, de még mindig tartok tőled. Fogalmam sincs, higgyek e neked, hiszen világsztár vagy és miért pont én kellenék neked. Kövér vagyok, nincs hosszú hajam és még szépnek sem mondhatom magam. Önbizalmam az nulla, csak az írásban mondom ki azokat, amiket igazából nem. - A sós cseppek egymást követően folytak végig arcán, mely tükrözte a személyiségét. Erősnek tűnhetett, de belül érzékeny. Önbizalommal rendelkezik, de ez hazugság. Ez volt az a pont, amikor már annyi minden kavargott benne, hogy robbanásszerűen tőrt ki belőle. - Ezért kerüllek, mert bizonytalan vagyok veled kapcsolatban. - Miután végleg elhallgatott, belegondolni sem mert, hogy mit is mondott. Most biztosan hülyének nézik, hiszen egy nehéz eset és senkinek sem fog kelleni. Reménykedni már nem tudott, azt a képességét már régen elveszítette.
 Felállva az ágyról, kezét kirántva Luke kezei közül lépett az ablakhoz, majd karba tett kezekkel, szipogva bámult kifele. A hátsókertbe néző ablakon keresztül figyelte a többieket, akik gondtalanul lövik egymást vízipisztollyal, vagy éppen vízzel megtöltött lufikat dobálnak a másikra. Fiatalok, vidámak és gondtalan minden. Stell teljesen biztos volt abban, hogy a hiba benne van, hiszen a vele egykorú lányok máshogy gondolkodnak, például Freya. Ellentétek, de pont ezért is kötődnek egymáshoz, mintha testvérek lennének. Barátnője mindent pozitívan vesz, ő meg maga a megtestesült negatív ember.
 Luke már nem bírta tovább így látni a lányt. Nagy bátorság kellett ahhoz, hogy megtegye azt, amit éppen kitervelt, de szembe kell néznie a következményekkel, még ha nem is úgy történnek a dolgok, ahogyan kéne.
 - Tudod, pont ezt utálom. Nem vagyok olyan srác, aki csak úgy szórakozna mással. Egy olyan lányt keresek, aki a másik felem és az eddigi ismeretségünk alapján te teljesen megfelelsz. Imádom a mosolyod, a gyönyörű szemeid, az alakod és még az, is hogy ennyire alacsony vagy hozzám képest. – Ennek a mondatnak a végén mindketten elmosolyodtak. Luke maga felé fordítva a lányt tekintett le rá, aki sértődötten pillantott rá.
 - Nem vagyok én olyan alacsony, csak te nőttél felhőkarcolónak. – Gúnyolódott.
 - Igen? – Nem éppen erre számított, de, hogy kicsit játékosabbá tegye a szituációt felkapva Stella-t a vállára rohant ki vele a szobából. Stell hiába ütötte a fiú hátát vagy ordított, semmi esélye nem volt, hogy megússza azt, amire éppen Luke készül. A házból is kirohanva sietett a többiekhez, akik csak nevetve figyelték a párt miközben vízipisztolyokkal megcélozták őket.  Hirtelen megemelkedve landoltak a medencébe így eláztatva ruhájukat. Nevetve lélegeztek fel, de követték őket a többiek is, de ők már hiányosabb öltözetben. – Remélem, tudod ezt miért kaptad. – Húzta közelebb magához Stella-t.
 - Tudom. – Levakarhatatlan mosollyal az arcán válaszolt.
 - Visszatérve az előbbiekhez, nálad elképesztően szép lányt még soha nem látta. Különleges vagy és gyönyörű. Pont ezért akarlak meghódítani. – Alig hallhatóan ejtette ki ezeket a szavakat a száján, mégis a lány minden egyes mondatot tisztán értett.
 - Azt hiszem nem lesz szükséged arra, amit az utolsó mondatodban említettél. – A szíve hevesebben vert, gyomrában ezernyi pillangó repdesett a boldogságtól. Érzelmei fellángoltak így megtette azt a lépést, amit már hiányolt. A víz alá bukva húzta közelebb magához és érintették meg egymás ajkát. Forró csókcsatába kezdtek, melyből egyértelműen tudták, szeretik egymást!

------------------------------------------------------------------------------------
Bocsánat, hogy megcsúsztam, de meghoztam az új részt! A végét imádtam megírni, hiszen ki ne vágyna ilyenre...
Ha tetszett, akkor kérlek kommenteljetek ide, vagy a chat-en hagyjatok nyomot! Ha érdekelne még több történet, akkor iratkozz fel a blogra és olvass még több izgalmas történetet.
Ölel benneteket, I.Heni

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése